Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Den ultimata lyckan
Pending, Magdalena
Mjukband
260 Sidor
ISBN 978-91-7569-723-9
SEK 79,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Den ultimata lyckan

Det sista Antonia Svensson förväntade sig när hon reste till USA för ett miljöombyte var att falla för den kända sångaren Philip Evans. Med sitt mörka hår, lysande gröna ögon och mörka röst väcker han hennes hjärta till liv.
När kvinnan framför Philip vänder sig om stannar hans hjärta till för en sekund. Han har mött många vackra kvinnor men aldrig tidigare har en kvinna fått hans hjärta att stanna. Men han kan inte låta sig själv att ha ihop det med en beundrare, han har sett andra kändisar gått den vägen och det har fått stå dem dyrt.
Trots det här spirar snart en romans mellan dem men de vet båda att det inte kan fortsätta när hennes semester är slut. Hon har sitt liv hemma i Sverige och han har sitt med gruppen. Dock har ödet något annat planerat för dem...

Magdalena Pending

Magdalena växte upp på västkusten i Sverige men bor nu med sin son och sina katter i de småländska skogarna. Hon är utbildad förskollärare och jobbar med det när hon inte skriver på sina böcker. Hon visste att hon ville bli författare redan som liten och så fort hon lärt sig att skriva började hon författa kortare historier och berättelser men det var inte förrän i vuxen ålder hon började skriva böcker.

myBoD-INLOGGNING.