Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Den som ger sig in i leken
Miller, Luna
Mjukband
288 Sidor
ISBN 978-91-7569-067-4
SEK 79,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Den som ger sig in i leken

Blir man någonsin för gammal för äventyr? Gunvor Ström är redan i mitten på 60-års åldern när hennes karriär plötsligt tar en drastisk vändning. Från en framgångsrik karriär som kirurg, som får ett abrupt slut på grund av darrande händer, kastar hon sin in i en helt ny värld full av utmaningar.
Privatdetektiv. Vem hade kunnat tro det? Men det visar sig att det passar både hennes nyfikenhet, skarpa analysförmåga och mod.
Gunvor får ett fall som sägs vara enkelt. En otrohetsaffär. Men när mannen blir brutalt misshandlad och frun drar tillbaka uppdraget vänds allt upp och ner.
Två ungdomar från förorten och en åldrande kvinna gör vad de kan för att smälta in på Stockholms innekrogar. Men någon ser dem. Någon som håller sig osynlig i bakgrunden men bevakar varje steg de tar. Tillsammans ger de sig ut i Stockholmsnatten för att lösa gåtan och kanske också slippa sina liv för en kort stund.
Det är en berättelse om våld, galenskap, passion och mod. En katt- och råtta-lek på liv och död. När snaran dras åt är det för länge sedan för sent. För den som ger sin in i leken...

Luna Miller

"En spännande deckare från början till slut. Men framförallt en underbar skildring av Stockholm idag och människorna som lever i staden. Läs den genast!" Annika 2017-01-18

"Äntligen en bok med en huvudperson jag kan relatera till."
"Jag längtar verkligen efter en fortsättning." Maria Carlsson 2016-05-09

Luna Miller har även skrivit den internationella bästsäljaren "Tre dagar i september" samt är en av författarna till den internationella antologin Love Unboxed 2.

lunamiller.com

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.