Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Till dig som är liten och finns inuti
Regnlund, Linnéa
Mjukband
224 Sidor
ISBN 978-91-7785-450-0
SEK 195,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Till dig som är liten och finns inuti

Det här är en bok som är en fortsättning på Till dig som är liten och finns inuti.

Mellan 2016 och 2017 hade författaren en blogg på Vårdguiden 1177.se där hon skrev om trauma och dissociation, och där postades varje vecka ett brev till små delar som finns inuti. I den här boken är de breven samlade.

Den här boken är annorlunda än den första boken (som heter Till dig som är liten och finns inuti) eftersom texterna i den här kommer från en blogg. Här är det mer av relation mellan författaren och de (för det mesta) okända och tysta små delar som läste. Det är vardag blandat med förklaringar eller funderingar kring saker som är svåra. Emellanåt kommer det också tips på böcker eller beskrivningar på saker man kan pyssla.

Med i boken finns figuren Rutger, en tecknad figur som följer en genom tankar och händelser och gör boken mjukare och mer tillgänglig.

Boken vänder sig framför allt till den som själv har små delar inuti pga komplex PTSD och/eller en dissociativ problematik. Delar av den kan vara till hjälp även för den som på ett annat sätt upplever sig ha ett inre barn.

Linnéa Regnlund

Författaren är född 1980 och har tidigare gett ut Till dig som är liten och finns inuti (2014) och diktsamlingen Punkter av ljus. (2016).


http://www.regnlund.se

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.