Tillbaka till översikten

Plats 1

8
I Rävens Spår
Sandström, Kikki
Inbunden bok
40 Sidor
ISBN 978-91-7699-627-0
SEK 120,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

I Rävens Spår

Tre bröder beger sig ut i skogen för att plocka blåbär. De är välförsedda med en härlig matsäck som mamma packat åt dem. De har muggar att plocka i och ordentliga kläder. Men det hela utvecklar sig till något helt annat än blåbärsplockning när de får syn på en vacker räv redan innan de kommit fram till blåbärsstället. Räven leder dem vidare efter stigar där de aldrig varit och de får vara med om ett äventyr som de kommer att minnas länge.

Kikki Sandström

Jag är född 1954 i Boden och inbiten norrbottning. Redan under grundskolan var jag intresserad av skrivande och mina uppsatser var ofta väldigt uppskattade. Därefter hände livet och jag hamnade i Luleå där jag blev kvar. Allt skrivande på fictionnivå lades i malpåse. Jag hann bli 63 år innan jag kom igång med skrivandet igen. Men det är aldrig försent.
Idag bor jag tillsammans med min familj i Södra Sunderbyn utanför Luleå, Norrbotten, jobbar kvar inom Region Norrbotten och planerar att fortsätta på den inslagna författarbanan. Det finns fler bokidéer att ta tag i.

myBoD-INLOGGNING.