Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Vi som älskat
Sidebäck, Josefine
Mjukband
200 Sidor
ISBN 978-91-7785-458-6
SEK 159,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Vi som älskat

"Jag sköljer ansiktet med kallt vatten för att stilla de rödmosiga kinderna som sorgen lämnat efter sig, men det är förgäves. Under handfatets porlande vatten står jag böjd och gråter. Tankarna berättar för mig hur liten och betydelselös jag är i världen. Hur min olyckliga existens bara förstör andra människors möjlighet till vackra stunder. Det värker i kroppen. Är det såhär livet ska vara, viskar jag. Är det såhär livet ska vara? Tankarna får sig ett avbrott när det knackar på dörren. "Älskling, vad gör du?", frågar han. Jag sväljer gråten och harklar mig. För en stund lugnas insidans uppror av hans röst. Jag svarar att jag gör mig redo, för det är ju till viss del sant. Jag gör mig redo för att orka kliva ut genom dörren och fortsätta leva. Även fast jag inte riktigt är vid liv."

Vi som älskat är en samling med texter om att känna, falla och säga hejdå till någon man inte är redo att förlora. Men, det är också en bok om hur man lever vidare, fast man inte ens vill göra det.''

Josefine Sidebäck

Josefine Sidebäck, född 1995, bor i Köping. År 2017 publicerade hon sin första bok "Det gör ont när hjärtat brister" och på sidan av heltidsjobb driver hon instagramkontot "texteravjosefine" med 4200+ följare. "Vi som älskat" är hennes andra bok där hon tar oss igenom kärlek, psykisk ohälsa och verkligheten på ett naket sätt.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.