Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Energiprojektion teori och praktik
Lindelius, Emma
Mjukband
164 Sidor
ISBN 978-91-7699-746-8
SEK 149,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Energiprojektion teori och praktik

Vad betyder begrepp som karisma och charm, egentligen? Vad innebär det att någon har en stark utstrålning? Och vad är en energitjuv? Denna bok innehåller en konkret och ingående teori kring den del av mänsklig kommunikation som, tillsammans med kroppsspråk och retorik, påverkar oss alla, nämligen energi.

Emma Lindelius har en bakgrund inom beteendevetenskap, och har jobbat många år med begreppet energi i mänsklig kommunikation. Med utgångspunkt i molekylärbiologin, kvantfysiken och psykologin får du här en konkret och detaljerad genomgång av både teori och de praktiska funktionerna bakom energiprojektion och dess konsekvenser. Hur kan man till exempel identifiera en maktprojektion? Hur kan man skydda sig mot energitjuvar, och hur kan man själv bli bättre på att leda, förmedla och underhålla?

Boken är avsedd som en grundintroduktion för den som är intresserad av kommunikation, ledarskap och underhållning och vill bredda sitt perspektiv.

Emma Lindelius

Emma Lindelius har en beteendevetenskaplig utbildning från Stockholms Universitet och driver sedan 2014 en enskild firma med fokus på föreläsningar och konsultationer inom främst kommunikation, ledarskap och skådespeleri.

myBoD-INLOGGNING.