Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Tyrian
Ljungqvist, Dennis
Mjukband
232 Sidor
ISBN 978-91-7699-824-3
SEK 99,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Tyrian

Tyrian ger sig som ung man ut på vägarna i riket Bodaland tillsammans med sin springare Viento. Hans nyfikenhet drar in honom i den ena situationen efter den andra med det ovanliga. Sagoväsen så som alver, vättar, troll och jättar korsar Tyrians väg. Äventyr, spänning, romantik och magi.

Tyrian är skriven som en homage till de gamla folksagorna och är skrivet som femton separata berättelse som tillsammans berättar sagan om Tyrians liv.

Dennis Ljungqvist

Född och uppvuxen i Kungshamn längst ut på västkusten. Arbetar idag som målare på ett över 150 år gammalt familjeföretag. Har varit intresserad av historia och fantasy sedan barnsben och började redan som åttaåring att spela rollspel med sina vänner där han snabbt blev gruppens ständige spelledare. Ett uppdrag som har hängt kvar till nutid. Dennis instruerar och tävlar i kampsporten HEMA(Historical European Martial Art) och är i skrivande stund den högst rankade långsvärdsfäktaren i världen med vinster från Swordfish, NHFL, SM och Fechtshule America bakom sig. Dennis har även ett stort intresse för jakt och friluftsliv som han gärna ägnar sig åt ihop med hunden Djingis.

myBoD-INLOGGNING.