Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Effektiva möten
Lacinai, Antoni; Arvidsson, Heléne; Darmell, Micke
Mjukband
104 Sidor
ISBN 978-91-7785-427-2
SEK 249,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Effektiva möten

Det här är en praktisk ledarskapsbok med fokus på interna möten vilket är ett av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat.
Bra möten tar er mot era mål snabbare och lättare. Denna bok är till för dig som vill använda dig av det interna mötet som ett verktyg för gott ledarskap, god kommunikation och för att förstärka eller förbättra er organisationskultur.
Tre experter inom kommunikation, ledarskap och möteskultur bjuder dig på konkreta tips för hur du leder både fysiska och virtuella möten. Du kommer dessutom att få reda på varför titeln på boken är fel!

Heléne Arvidsson

HELENE ARVIDSSON har ägnat i princip hela sitt yrkesamma liv åt att jobba inom servicebranschen. Hon har drygt tjugo års erfarenhet som chef och ledare. Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå mål och vision är enligt henne det bästa verktyg en chef och ledare har. Helene har vid två tillfällen premierats för sitt ledarskap, 2011 som finalist i årets framtidschef och 2016 som General Manager of the year inom Scandic koncernen. Från april 2018 är Helene operativ VD och strategisk rådgivare på gr8 meetings

Micke Darmell

MICKE DARMELL är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom mötes- kultur och den ständiga uppkopplingen. Han är också författare till den uppmärksammade boken Uppkopplad eller Avkopplad? Hans passion för möten inleddes på 80-talet när han arbetade inom vården. Han har de senaste tjugo åren arbetat med möten ur olika perspektiv och de senaste sex åren med intern möteskultur. Mer information och inspiration finner du på www.gr8meetings.se

Antoni Lacinai

ANTONI LACINAI är kommunikationsexperten som föreläser och utbildar kunder som vill bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Han är internationell föreläsare och moderator och dessutom facilitator och certifierad coach. Hans passion har en gemensam nämnare i att utveckla människors förmåga att kommunicera och agera, i möten med andra och mot sina mål. Du hittar mer information och inspiration på www.lacinai.se.

myBoD-INLOGGNING.