Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Völvan spår - Stegen redan lagda
Bergström, Anna-Charlotte
Mjukband
220 Sidor
ISBN 978-91-7699-945-5
SEK 120,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Völvan spår - Stegen redan lagda

När man kanske minst anar, ställs tillvaron på ända. I dåtid precis som i nutid. Historien upprepar sig och kommer att följa oss in i framtiden.

Våldet överrumplar - familjer splittras och alla söker återfinna de som står hjärtat närmast. Alla medel är tillåtna av vad som finns till hands. Vi ber till Gudar och rättar oss efter det som kommer i vår väg. I dåtid förtröstade vi oss på völvors ord och i nutid når oss förkunnelse om fridsamma platser över internet.

Vi blandas i nya världar och med nya människor. Integreras och anpassar oss så gott det går. Möter nya utmaningar och alla har förhoppning om att kärlek och fred ska få råda.


Den här boken är uppdikta ur fantasin om hur det kunde ha gått till i dåtid. Alla fel och allt uppdiktat är endast författaren ansvarig för.

Anna-Charlotte Bergström

Anna-Charlotte Bergström har under stor del av livet ägnat sig åt skrivandets konst i olika sammanhang. Allt ifrån Dikter - Kåseri - Teater och Revynummer - Sångtexter - Noveller och två romaner med folklig och platsbunden karaktär.
Den senast utgivna boken heter >Hubbo - Det var då det<, utgiven sommaren 2017 i samarbete med illustratören Louise Nocky. Även den en berättelse med historisk karaktär, och lokalt knuten till Västerås närområde.

myBoD-INLOGGNING.