Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Lille gubben och ChimChim på fisketur
Brännström, Anita
Mjukband
40 Sidor
ISBN 978-91-7569-729-1
SEK 75,99
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Lille gubben och ChimChim på fisketur

ChimChim och Lille Gubben på fisketur handlar om känslor. Glädje smittar, kommer du att upptäcka här.
Katten ChimChim är en ovanligt stor, snäll och klok katt, som bor och vistas i en vanlig liten familj i Norrland. Denna dag är en olyckans dag. Kattmaten är slut och ChimChims mage skriker efter mat. Han är så vansinnigt hungrig. Vad ska han göra?
Varje textsida i boken slutar med en fråga, som barnen får svara på. Rätt svar kommer då man vänder på bladet. Jo-Men-Visst.

Denna bok är den första av fem böcker, som handlar om känslor. GLÄDJE är temat i denna bok. ChimChim är kung i alla böckerna.
Ni vet väl, att kattor är olika individer liksom vi människor, men de har fyra ben och mera hår på kroppen och kan kurra?

Anita Brännström

Jag är en sann djurvän. Jag har haft katt hela mitt vuxna liv och lärt känna djuren inpå livet.
Katten ChimChim hade jag glädjen att äga under många år. Han kom till mig som en rädd, hungrig och mager sommarkatt. En övergiven krabat, en sen höst, då den kalla vintern gjorde sitt intåg.

Jag har alltid tecknat och skapat, både i jobbet och på fritiden. Som ung utbildade jag mig till ett numera utdöende yrke, dekoratör och några år senare gick jag en konstskola. Jag har arbetat som scenograf och tecknare på SVT, där jag kunde använda min livliga fantasi i arbetet.
Skrivit har jag alltid gjort och har även haft en del konstutställningar.
Dessa sagor om känslor, började jag skriva, då jag fick mitt första barnbarn.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.