Tillbaka till översikten

Plats 1

8
I vattenbrynet
Jonsson, Anders B.O.
Mjukband
268 Sidor
ISBN 978-91-7699-650-8
SEK 84,99
inkl. moms exkl. leverans
 • Beskrivning
 • Författare
 • Recensioner (1)

I vattenbrynet

En kriminalroman i skärgårdsmiljö med spänning, humor och bestämda åsikter. Kriminalkommissarie Sten Strand och hans team utreder grova brott i Nynäshamn.

Anders B.O. Jonsson

Anders B.O. Jonsson debuterar med denna roman efter ett yrkesliv på internationella storföretag. Med spännande erfarenheter från en stor del av världen återvänder han nu till Nynäshamn och den skärgård som han älskar mer än allt annat.

  • Båtliv

   [I VATTENBRYNET är en kriminalroman med handlingen för det mesta förlagd till Nynäshamn och skärgården utanför. Kriminalkommissarie Sten Strand och hans team får några mystiska dödsfall att utreda. Är det tragiska drunkningsolyckor eller ligger det något brott bakom? Boken innehåller både spänning och humor och som läsare får man god insikt om hur polisarbete går till. Här och där vädrar författaren, Anders B.O. Jonsson, sina bestämda åsikter om såväl religion, miljö som spritlagstiftning till sjöss för att nämna några. Den som är intresserad av kriminalromaner och tycker om skärgården får här några timmars trivsam läsning. De som kommer från Nynäshamn och öarna utanför kommer att känna igen platser och miljöer.] Bengt Anderhagen, Båtliv
   01.02.2018

myBoD-INLOGGNING.