Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Läslighet
Annandreas
Mjukband
500 Sidor
ISBN 978-91-7699-847-2
SEK 379,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Läslighet

Denna bok utgör den andra delen av Läslighet. Boken ges ut i två delar då den annars blir för tung. De två delarna bör alltså ses som en bok. Glöm alltså inte att köpa denna del om du vill ha hela boken. Böckerna är inte sampaketerade då somliga kan vilja köpa böckerna vid olika tidpunkter och andra önskar kanske bara köpa en av delarna.

I den första delen av Läslighet används en del filosofiska perspektiv. I denna andra del behandlas filosofin mer generellt och boken avslutas med tankar om att utveckla en läsekonst. Att besvara frågan om texter är felskrivna inleder läsekonsten och också lärokonsten. Om du är intresserad av text, läsning, pedagogik, vetenskap och filosofi så är dessa två band något för dig. Vad tror du? Är texter felskrivna? Om du är en god läsare får du två dagars läsning för att ta reda på detta. Om du läser mer normalt så får du en veckas läsning. Då kan du förmodligen ge ett bra svar på frågan om texter är felskrivna. Samtidigt blir du mer allmänbildad beträffande filosofi, pedagogik och vetenskap. I korthet: du får möjlighet att bli dig själv som en annan.

Annandreas

Information kommer senare då författaren önskar ge ut boken under pseudonym den första tiden. Det är viktigare att prata om textfenomenet än om författaren.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.