• Bokmässan 2018
    Bokmässan 2018

    Göteborg 27–30 september

Välkommen till Bokmässan i Göteborg

Sveriges största litterära evenemang, Bokmässan i Göteborg, närmar sig snabbt. Bokmässan har ett fullspeckat program och bjuder på en mängd spännande samtal, diskussioner och presentationer. Låt dig inspireras av både svenska och internationella författare, förlag, utställare och andra medverkande som gör ditt besök till en litterär upplevelse.

Vi på BoD kommer att vara med i år och befinner oss i montern B06:49, så kom gärna förbi med dina frågor, idéer och funderingar kring din bokutgivning. 

Vi ses på Bokmässan! 
 

 


27–30 september 2018

Främst för branschbesökare
Torsdag 27 september kl 09.00–18.00
Fredag  28 september kl 09.00–14.00

För alla
Fredag  28 september kl 14.00–19.00
Lördag  29 september kl 09.00–18.00
Söndag 30 september kl 09.00–17.00

Program i montern

BoD-presentation på lördag och söndag kl 11.00 och kl 15.00
Oavsett om du filar på ditt första bokmanus eller om du har gett ut böcker tidigare så ger vi dig gärna råd och tips angående ditt bokprojekt – både som tryckt bok och e-bok. Besök oss i vår monter där vi håller en presentation om BoD:s koncept, produkter, priser och hur du kan ge ut en bok med oss. Vi  förklarar för dig  hur du enkelt och snabbt kan publicera ditt verk som tryckt bok och e-bok utan någon ekonomisk risk och till attraktiva villkor. Vi hjälper dig att komma igång!

Författarbesök på lördag och söndag
Vi har bjudit in några av våra BoD-författare att vara med på lördag och söndag förmiddag för att dela med sig av sina erfarenheter. Detta är din chans att få veta mer om hur de gick till väga med sina bokutgivningar. Passa på att komma till vår monter redan kl 10.00 på lördag och/eller söndag för att få bra tips, utbyta idéer och funderingar med dem.

15 minuter speedcoaching på lördag och söndag
Egenutgivning ökar både bland debutanter och etablerade författare, och ger även författarna nya möjligheter att interagera med sina läsare. I år erbjuder vi dig som författare möjligheten att komma förbi och få en BoD-speedcoaching på 15 minuter. Vi kan tillsammans bolla idéer, utarbeta den bästa lösningen och göra upp en personlig utgivningsplan anpassad efter just din bok. Kom förbi och boka in ett möte för att prata om ditt bokprojekt med oss.

CAFÉ Skriva

Bokmässan har i år i samarbete med tidningen Skriva ett skrivcafé på mässan. I Café Skriva kommer det att finnas en scen och utrymme för utställare att presentera olika teman inom skrivandet. BoD finns på plats och kommer att presentera "Nå framgång med egenutgivning".

En framgångsrik bokutgivning lämnas sällan åt slumpen utan baseras på en genomtänkt plan, från början till slut.Ta del av författaren Laszlo Hegedüs resa som egenutgivare och hans kamp för barn med särskilda behov i dagens skola. Missa inte vår presentation på scen Café Skriva i F-Hallen kl 17.00 på lördagen den 29 september. 

UTLOTTNINGEN INFÖR MÄSSAN

Utav de titlar som blev publicerade i augusti månad har vi lottat ut fem titlar som får sin egen plats i hyllan i år. På detta sättet får de lite extra uppmärksamhet under mässdagarna och även i våra sociala medier.

Marknadsför din bok på vår författarvägg

Nu har du chansen att stolt visa upp din bok och marknadsföra dig som författare på vår författarvägg på bokmässan. Skicka in ett foto på dig själv tillsammans med din bok till event@bod.se
Läs gärna vidare på vårt blogginlägg

 

 

Hitta till Bokmässan

 

Bok & Bibliotek

Mässans gata 10/Korsvägen, 412 94 Göteborg

Bokmässan äger rum på Svenska Mässan

myBoD-INLOGGNING.